Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tisztatér az élelmiszeriparban

Tisztatér kialakítása a minőségi termékelőállítás érdekében

Ma már az élelmiszeriparban egyre inkább előtérbe kerül, hogy a termékelőállítás során alkalmazzák a tisztatér technológiát. A tisztatér technológia már abszolút jelen van a gyógyszeriparban, félvezető iparban, laboratóriumokban.  Ezen iparágakban már régebben felfedezték, hogy a higiénia és a tisztaság kulcsfontosságú szempont a gyártási tevékenység során, alapja a minőségi termékelőállításnak.

A tisztatéri élelmiszer feldolgozás biztosítja az előállított termékek védelmét a mikróba szintű külső szennyeződésektől.  Fokozottan kényes Pl. a sajttermékek gyártása, általában a tejtermékek és a sörgyártás területén is vannak olyan technológiai lépések, amikor tisztatérre van szükség.

Tisztatéri hermetikusan záró sarokvédelmi rendszer

Tisztatéri, hermetikusan záró  PVC fal-padlóvédelmi, fal-mennyezetvédelmi és sarokvédelmi rendszer

A tisztaterek kialakításánál alapvető követelmény a sarkok, a padló-fal, a mennyezet-fal és a fal-fal csatlakozások  tisztántarthatósága. Az íves két anyagból kialakított co-extrudálással készülő sarokprofilok,  az íves padló-fal és az íves mennyezet-fal  profilok hermetikus lezárást biztosítanak a két felület között, így víz és szennyeződésmentes lezárást biztosítanak a higiéniai, takaríthatósági követelmények biztosítása érdekében.  A rögzíthető sarokvédő sapkák, a véglezáró elemek is két anyagból készülnek, a kemény sarokelem lágy szegéllyel, így biztosítva a víz- és szennyeződésmentes környezetet.

Tisztatéri hermetikusan záró sarokvédelem