Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ütközésvédelemi rendszereinkről...

A raktári, ipari ütközésvédelem alkalmazásának megfontolandó szempontjai:

A raktári ütközésvédelem egy invesztíció, de hosszútávon jelentős költségmegtakarítást eredményez avval, hogy az esetleges ütközéskor az ütközési energia szétoszlik a PVC alapú rugalmas raktárakra, pari üzemekre kifejlesztett speciális ütközésvédelmi rendszeren, így egyrészt nem sérül az ütközésvédő rögzítési rendszere, másrészt pedig megóvja a raktári berendezéseket, a rakodó és anyagszállító járműveket vagy magát az épületet. Nem utolsó sorban a rugalmas PVC raktári ütközésvédelmi rendszer csökkenti a balesetveszélyt. Színével figyelemfelkeltő így alkalmazása az állagmegóváson túl munkvédelmi szempontból is fontos.

A PVC alapanyagú raktári ütközésvédelem legfontosabb  előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság, sérülésmentes, anyagában színezett, rugalmas, ütközési energiát elnyel (absorber), gyors installáció, helytakarékos, moduláris rendszer, élelmiszeriparban is alkalmazható, költségmegtakarítás, hosszú élettartam

Raktári ütközésvédelem

raktári, ipari védőkorlát

Ütközésvédelmi eszközök és termékek

A B&K Kft. széles választékban kínál lágy vagy kemény PVC anyagú áruházakban, hűtőpultokon, polcokon, áruházi bútorokon alkalmazható ütközésvédelmi termékeket. A különböző formában, méretben rendelkezésre álló lágy vagy kemény PVC ütközésvédők biztosítják, hogy az árufeltöltések, a bevásárló kocsikkal történő közlekedés során az áruházi bútorok berendezési tárgyak, falak és ajtók ne sérüljenek.

 

Ütközésvédelem árúházakban

Hűtőházak, hűtőkamrák higiéniai követelmények biztosításához elengedhetetlen követelmény a takarítás szempontjából hozzáférhetetlen helyek, így a padló-fal, a mennyezet-fal, a belső és külső fal-fal sarkok és élek elfedése és olyan lekerekített, íves felületek kialakításával, amelynek tisztántartása, fertőtlenítése biztonságosan megoldható.

Sarokvédő, élvédő

 

Tisztatér kialakítása a minőségi termékelőállítás érdekében

Ma már az élelmiszeriparban egyre inkább előtérbe kerül, hogy a termékelőállítás során alkalmazzák a tisztatér technológiát. A tisztatér technológia már abszolút jelen van a gyógyszeriparban, félvezető iparban, laboratóriumokban.  Ezen iparágakban már régebben felfedezték, hogy a higiénia és a tisztaság kulcsfontosságú szempont a gyártási tevékenység során, alapja a minőségi termékelőállításnak.

A tisztatéri élelmiszer feldolgozás biztosítja az előállított termékek védelmét a mikróba szintű külső szennyeződésektől.  Fokozottan kényes Pl. a sajttermékek gyártása, általában a tejtermékek és a sörgyártás területén is vannak olyan technológiai lépések, amikor tisztatérre van szükség.

Tisztatéri hermetikusan záró sarokvédelmi rendszer

Élelmiszeripari termékelőállítás, raktározás esetén, a hűtőkamrákban, hűtőházakban történő termékmozgatás során, a technológiai területen a fali ütközésvédő használata elengedhetetlen. A B&K Kft. termékválasztékában megtalálhatók azok az élelmiszeriparra kidolgozott fali ütközésvédelmi termékcsalád, amelyek felszereléséhez, a biztonságos rögzítéséhez nem szükséges alumínium hordozót felszerelni.A BKH7505, a BKH7505 ütközésvédő termékcsalád nem, míg a BKH7507 termékcsalád műanyag hordozó elemet tartalmaz

Falvédő, ütközésvédő

A több évtizedes múltra visszatekintő francia Gerflor group tagjaként működő SPM csoport 61 országban forgalmazza kiváló minőségű termékeit, melyek mostantól a B&K Kft választékában is megtalálhatók. Az elsősorban közforgalmú létesítményekbe szánt fal- és élvédő rendszerek, ütközéshárítók minden területen bizonyítottak már, legyen szó kórházi folyosók, kórtermek, tantermek, szállodai szobák vagy sportlétesítmények védelméről. 

ütközésvédelem

Standard tisztatéri moduláris rendszereink

Neves európai szaklaboratóriumok, több éves fejlesztési tevékenységének köszönhetően olyan speciális műanyagalapú granulátum született, amely ideális merev, feszített, illetve több különböző keménységű, színű anyagból extrudált higiéniai célú profilok, ütközősávok, sarokvédők, falvédők gyártására.

Tisztatéri Ütközésvédelem, ütközéshárító

Egy védelem nélküli kórházi folyosón a falakat számtalan sérülés éri, legyen szó letámasztott berendezésekről, nekigurított betegszállító eszközökről, ágyakról, kerekes székekről, stb. Az ilyen módon szennyezett és sérült falak tisztántartása és helyreállítása jelentős többletköltséget jelentenek az intézmény számára. A megoldás: egy vagy két sávban felszerelt, folyamatos védelmet biztosító, nagy ütközésállóságú falvédő rendszer.

Kórházi ütközésvédelem - utkozesharito.hu

Ma már a raktári, üzemi sarok és polcvédelem alapvető biztonságtechnikai követelmény, amelynek egyik fontos eszköze a gumi ütközéshárító sáv és sarokvédő gumiprofilalkalmazása. A gumi ütközéshárító sávok és sarokvédők kitűnő lökéscsillapító tulajdonsággal rendelkeznek, ideális fal, oszlop és állványvédelmet nyújtanak, közvetlenül falra, betonra fára és az acélszerkezetre rögzíthetők. A rögzítő elemeket figyelemfelhívó sárga színű, bepattintható sávok takarják el. 

Gumi ütközésvédelem, sarokvédő és falvédő rendszerek